MUL-T-LOCK

(klin - igla)

Mehanička zaštita za automobile koja se postavlja
direktno na vreteno volana.

MUL-T-LOCK (klin-igla)

je sigurnosni uređaj nove generacije preduzeća Imobil Car Security. Namenjen je sprečavanju krađe vozila, postavljanjem direkto na vreteno volana.

Prilikom montaže MULT-T-LOCK klina-igle za volan ne narušavaju se fabričke karakteristike automobila tj. volana, jer nema pomeranja volana po dubini i visini.

Ugrađeni sigurnosni uređaj zauzima ergonomski položaj u odnosu na vozača, što omogućava lako i jednostavno korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Završna obrada, izgled brave i montaža same brave potpuno su uklopljeni u enterijer automobila.

MUL-T-LOCK (klin-igla)

MULT-T-LOCK brava je izrađena od najtvrđeg kaljenog čelika. Bravu je nemoguće preseći, polomiti ili uništiti termičkom obradom! MULT-T-LOCK je u potpunosti otporan na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice).

Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi, novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (isključivo uz magnetnu karticu i ličnu kartu).

Novi interaktivni ključ je patentiran, tako da ga drugi proizvođači ne smeju kopirati.

MULT-T-LOCK ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem, koji daje izuzetno veliki broj kombinacija (više miliona). Dizajn isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućava bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. U samom ključu nalazi se magnetni dodatak, čime se onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.

MULT-T-LOCK sistem je potpuno integrisan u volan. Ne utiče na performanse automobila niti menja izgled enterijera.

Sistem se aktivira jednostavnim okretanjem ključa. U slučaju gubitka ključa samo vlasnik može dobiti novi.

MULT-T-LOCK sitem je nemoguće obiti ili uništiti bilo kojom alatkom. Broj kombinacija je tako veliki da nijedan tip kalauza ne može otvoriti bravu.

Posebne pogodnosti za prodavce novih i polovnih automobila, auto placeve.

Princip rada brave i cilindarskog umetka je patentiran 17.03.2005 god. pod rednim brojem 723 MP kod Zavoda za Intelektualnu Svojinu. Rešenje o malom patentu po prijavi broj MP 133/04 priznato pravo upisano je u registar 17.03.2005 god. kod Zavoda za Intelektualnu Svojinu. Registarski broj Isprave o Žigu je 52389 koji upisan u registar 13.04 2007 god. kod Zavoda za Intelektualnu Svojinu.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS