MUL-T-LOCK

(klin - igla)

Mehanička zaštita za automobile koja se postavlja
direktno na vreteno volana.

MUL-T-LOCK (klin-igla)

je sigurnosni uređaj nove generacije preduzeća Imobil Car Security. Namenjen je sprečavanju krađe vozila, postavljanjem direkto na vreteno volana.

Prilikom montaže MULT-T-LOCK klina-igle za volan ne narušavaju se fabričke karakteristike automobila tj. volana, jer nema pomeranja volana po dubini i visini.

MUL-T-LOCK igla poseduje atest Mašinskog fakulteta u Beogradu, kojim je potvrđeno da sistem ne narušava sigurnost i bezbednost vozila prilikom ugradnje.

Ugrađeni sigurnosni uređaj zauzima ergonomski položaj u odnosu na vozača, što omogućava lako i jednostavno korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Završna obrada, izgled brave i montaža same brave potpuno su uklopljeni u enterijer automobila.

MUL-T-LOCK (klin-igla)

MULT-T-LOCK brava je izrađena od najtvrđeg kaljenog čelika. Bravu je nemoguće preseći, polomiti ili uništiti termičkom obradom! MULT-T-LOCK je u potpunosti otporan na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice).

Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi, novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (isključivo uz magnetnu karticu i ličnu kartu).

Novi interaktivni ključ je patentiran, tako da ga drugi proizvođači ne smeju kopirati.

MULT-T-LOCK ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem, koji daje izuzetno veliki broj kombinacija (više miliona). Dizajn isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućava bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. U samom ključu nalazi se magnetni dodatak, čime se onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.

MULT-T-LOCK sistem je potpuno integrisan u volan. Ne utiče na performanse automobila niti menja izgled enterijera.

Sistem se aktivira jednostavnim okretanjem ključa. U slučaju gubitka ključa samo vlasnik može dobiti novi.

MULT-T-LOCK sitem je nemoguće obiti ili uništiti bilo kojom alatkom. Broj kombinacija je tako veliki da nijedan tip kalauza ne može otvoriti bravu.

REALIZOVANE UGRADNJE

gallery image gallery image gallery image gallery image

Posebne pogodnosti za prodavce novih i polovnih automobila, auto placeve.

Princip rada brave i cilindarskog umetka je patentiran 17.03.2005 god. pod rednim brojem 723 MP kod Zavoda za Intelektualnu Svojinu. Rešenje o malom patentu po prijavi broj MP 133/04 priznato pravo upisano je u registar 17.03.2005 god. kod Zavoda za Intelektualnu Svojinu. Registarski broj Isprave o Žigu je 52389 koji upisan u registar 13.04 2007 god. kod Zavoda za Intelektualnu Svojinu.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS