SIGURNOSNE AUTO KAMERE

Prodaja i ugradnja sigurnosnih kamera za vaš auto.

NAJNOVIJI HIT U SVETU Bezbednosne i sigurnosne kamere za Vaš automobil.

Snimanje prednjeg i zadnjeg kraja Vašeg vozila u 1080p visokoj rezoluciji. Kamera snima 24h, a kada je vaš auto parkiran moguće je snimanje kompletnog auta pod uglom od 360 stepeni. DOD auto kamere RC 500 S opremljene su novim SONY STARVIS CMOS senzorom sa pojačanom osetljivošću kako pod normalnim svetlom, tako i pod uslovima slabog osvetljenja.

WDR tehnologija omogućava izbalansiranu ekspoziciju u svim uslovima. Noćni snimci su osvetljeniji a jaka svetla su manje eksponirana kako bi dobili najbolju moguću sliku.

Otvor blende određuje količinu svetlosti koja dopire do senzora kada snimate. Što je veći otvor blende (manji f-broj), to je više svetla koje će senzor prihvatiti. Sa svojim otvorom blende od f/1.6, ova kamera ima naveći otvor blende u poređenju sa konkurencijom na tržištu – čak 66%.

GARANCIJA 12 MESECI.

Veoma oštro sočivo sastavljeno od 6 slojeva stakla omogućava izneađujuće bistru sliku koja nije deformisana, a ugao snimanja od 145° omogućava optimalnu pokrivenost i jasnoću. Podesivi cirkularni filter za polarizaciju eliminiše odsjaj šferšajbne i pojačava zasićenost sve vreme. Umanjuje neželjene refleksije i prekomernu ekspoziciju za maksimalni kvalitet i zaštitu sočiva.

Nema potrebe da čekate kako biste reprodukovali uzbudljive trenutke jer ova kamera ima WiFi. Jednostavno prebacite ili vizualizujte fajlove sa kamere u telefon / tablet preko DOD aplikacije.

Potpuno novi Parking Surveillance 3.0, gde izborom jednog od tri režima pokrivate najrazličitije okolnost prema svojim potrebama: Visoka rezolucija / mini veličina (podrazumevani), Automatska detekcija događaja i Time Lapse. Obezbedite sebi miran san snimanjem čak i kada je Vaše vozilo parkirano.

Napomena: Preporučeno je korišćenje dodatka za žičano povezivanje sa zaštitom od niskog napona jer ova funkcija zahteva stabilno napajanje pa neke od operacija sa utičnicom koja je kontinuirano pod naponom mogu vremenom istrošiti akumulator.

GARANCIJA 12 MESECI.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS