PUNJENJE AUTO KLIME

Punjenje auto klime već od 2400 din! Kao što redovno radite servis motora i zamenu ulja na vašem automobilu isto tako je potrebno da redovno radite i servis klime. Servis klime (zamena i dopuna freona) je potrebno raditi u intervalima na dve godine ili na predjenih 25.000km do 30.000km. U našem servisu u Beogradu možete izvršiti punjenje auto klime sertifikovanim freonom vrhunskih performansi. Upotrebljavamo najsavremenije servisne stanice za punjenje auto klime. Mašine su precizno kalibrisane i na kraju procesa ispisuju izveštaj o obavljenim operacijama tokom punjenja klime.

Kod nas u Servisu možete uraditi servis klime i proveru klime po izuzetno povoljnoj ceni od 2400 dinara!

Naše servisne stanice poseduju softver sa bazom podataka za punjenje klime u kojoj se nalaze modeli automobila svih proizvođača sa navedenom količinom freona za svaki model posebno. Time se osigurava precizno punjenje klime koje garantuje efikasan rad uz najmanje opterećenje motora i najnižu potrošnju goriva. Pored uštede goriva sasvim sigurno ćete uštedeti i novac u vašem budžetu.

Treba da znate da svaki nedostatak freona može dovesti do oštećenja kompresora klime, dok višak freona može drastično umanjiti njegove performanse. Od količine freona u sistemu direktno zavisi hlađenje kompresora, cirkulacija ulja u sistemu, a time i podmazivanje kompresora. Stoga, punjenje klime treba shvatiti kao vrlo delikatnu operaciju prilikom servisiranja vozila.

Ne čekajte da vas vrućina podseti na to nego nas pozovite i zakažite svoj termin!

Punjenje auto klime podrazumeva:

  • pražnjenje zaostalog freona i odvajanje starog ulja
  • vakumiranje klime (uklanjanje vlage iz sistema i nekondezujućih gasova koji mogu praviti probleme prilikom komprimovanja freona)
  • punjenje novim uljem (precizno određena količina ulja zavisno od toga koliko je ulja izvađeno prilikom pražnjenja)
  • punjenje freonom (tačnom količinom freona prema fabričkim normama za određeni model vozila)
  • Poverite ovaj posao onima koji imaju savremene mašine i kvalitetan gas!
POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS