PARKING SENZORI

Sigurnosni uređaji koji pomažu vožačima da otkriju razne prepreke koje se mogu naći na putu tokom parkiranja.

Parking senzori su sigurnosni uređaji koji pomažu vožačima da otkriju razne prepreke koje se mogu naći na putu tokom parkiranja. Oni uz pomoć zvučnog ili nekog drugog singnala upozoravaju vozača na blizinu prepreke koja se nalazi iza vozila. U našoj ponudi imamo sve vrste fabričkih senzora za zamenu (Audi, VW, BMW, Mercedes, Opel, Reno, Fiat… i drugi).

PARKING SENZORI + KAMERA NOVO !!! NOVO !!!!

Parking senzor sa kamerom je zvučni i vizuelni napredni uređaj za utvrđivanje udaljenosti od prepreke iza vozila. Za utvrđivanje udaljenosti koristi se jedan senzor koji se nalazi na sredini vozila zajedno sa kamerom tako da pored zvuka dobijete i sliku na monitoru. Uređaj se ugrađuje na mestu svetla za tablicu bez bušenja karoserije automobila. Promotivna cena komplet uređaja sa ugradnjom je 190€.

Parking senzor Cenmax – Parkmatic 1354Osnovna verzija parking senzora sa zvučnim upozorenjem na primicanje prepreci. Detekcija pomoću četiri ultrazvučna senzora za ugradnju u zadnji branik. Cena 120€ sa ugradnjom.

Parking senzor Cenmax – Parkmatic 6809Zvučno i vizuelno upozorenje na primicanje prepreci pomoću LED displeja sa buzerom, mogućnost isključenja zvuka, očitavanje udaljenosti od prepreke i indikacija kojom stranom vozilo prilazi prepreci. Detekcija pomoću četiri ultrazvučna senzora za ugradnju u prednji branik. Cena 130€ sa ugradnjom.

Parking senzor Cenmax – Parkmatic 4121Napredan parking senzor sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem na primicanje prepreci pomoću LCD displeja sa belim pozadinskim osvetljenjem i buzerom, mogućnost isključenja zvuka, očitavanje udaljenosti od najbliže prepreke, grafički prikaz zadnjeg dela automobila sa indikacijom koja sonda se primiče prepreci. Detekcija pomoću četiri ultrazvučna senzora za ugradnju u zadnji branik. Karakteriše ga još brzo i izuzetno tačno očitavanje udaljenosti od prepreke. Cena 150€ sa ugradnjom.

Parking senzor Cenmax – Parkmatic 4305-8Ovo je napredan uređaj za utvrđivanje udaljenosti od prepreke ispred ili iza vozila prilikom parkiranja. Karakteriše ga: pregledan LED displej na kome se vidi tačno koji deo branika se primiče prepreci, zvučno upozorenje koje se može isključiti, brzo i precizno ažuriranje udaljenosti od prepreke. Za utvrđivanje udaljenosti koristi 8 vodootpornih sondi prečnika 19mm u mat crnoj boji (mogu se farbati u boji vozila). Poseduje tri opcije uključenja prednjih senzora, kvalitetnu instalaciju dovoljne dužine, originalnu burgiju za bušenje branika. Displej se može montirati na komandnu tablu, plafon ili vetrobran. Zahvaljujući dobrom osvetljaju, lak je za korišćenje i tokom dana. Cena 270 € sa ugradnjom.

Parking senzor – Meta System Easy ParkParking senzor Meta System Easy Park vam pomaže prilikom parkiranja tako što zvučnim signalima signalizira rastojanje između vozila i prepreke. Meta System Easy Park se sastoji od upravljačke jedinice, zvučnika sa podesivom jačinom zvuka i četiri senzora koji se postavljaju u ravni sa branikom (fabrički). Cena 180 € sa ugradnjom.

Parking senzor – COBRA Park MasterPružanje sigurnosti vlasnicima motornih vozila i izbegavanje tragičnih nezgoda je cilj COBRA brenda. Parking senzori pomažu u smanjenju slučaja ugrožavanja i štete na vozilima, podiže nivo bezbednosti pešaka i životinja, i ultimativno omogućava jednostavno parkiranje i vožnju. COBRA Park Master koristi 4 ultrazvučna senzora strateški montirana na prednji branik vozila, kao i na zadnji branik, u zavisnosti potrebe vozača, kako bi omogućili prepoznavanje i izbegavanje prepreka prilikom parkiranja vozila. Vozač je upozoren zvučnim signalom o blizini prepreke, koji od zavisnosti nivoa intenziteta zvuka odaje blizinu prepreka. Park Master senzori se mogu farbati u boji vozila/branika, kako bi vlasnici vozila izbegli narušavanje stila vozila. Cena 200 € sa ugradnjom.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS