PARKING KAMERE

Prodaja i ugradnja parking kamera. Snižene akcijske cene.

Prodaja i ugradnja parking kamera. Snižene akcijske cene. Standardna varijanta kamere za parkiranje sa nosačem koja se ugrađuje iznad registarske tablice (kod sijalica za tablicu), kamera u sebi ima ucrtana polja za lakše parkiranje. Kamera se može povezati na fabričke displeje (ekrane) u kolima ili bilo koji drugi auto monitor ukoliko ima ulaz za kameru. Akcijska cena!

Kamera za parkiranje u obliku parking senzora se ugrađuje u zadnji branik na vašim kolima i skoro da je neprimetna na vašem vozilu, kamera u sebi ima ucrtana polja za lakše parkiranje. Kamera se može povezati na fabričke displeje (ekrane) u kolima iili bilo koji drugi auto monitor ukoliko ima ulaz za kameru. Promotivna cena komplet uređaja sa ugradnjom je 130€.

Kamera i parking senzori koji se ugrađuju u ram vaše tablice tako da ostaju praktično neprimetni.

Parking kamera za vožnju u nazad, koja se ugrađuje u ram zadnje tablice, sa displejom koji poseduje kameru za snimanje saobraćaja u toku vožnje. Snimak same vožnje je zabeležen na SD (memoriskoj) kartici.

PARKING KAMERE Parking kamera je vizuelni napredni uredjaj za utvrdjivanje udaljenosti od prepreke iza vozila. Za utrvdjivanje udaljenosti koristi se kamera koja je postavljena na sredini iznad zadnje tablice koja je povezana dodatnim retrovizorom koji se nakači na postojeći retrovizor u unutrasjnosti vozila. Onog trenutka kada se ubaci u rikverc na tom dodatnom retrovizoru se pojavljuje vizuellni snimak u realnom vremenu. Promotivna cena uredjaja sa ugradnjom je 130€.

GARANCIJA 2 GODINE.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS