AUTO MULTIMEDIA

Prodaja i ugradnja vrhunskih audio uređaja, multimedije i navigacionih sistema za sva vozila.

Prodaja i ugradnja vrhunskih audio uređaja, multimedije i navigacionih sistema za sva vozila. Snižene akcijske cene. Pogledajte svaku video datoteku koju poželite u Vašem automobilu. Možete poneti celu svoju muzičku kolekciju na put – DVD, CD, MP3 ili USB.

Multimedija sistem se ugrađuje na mesto originalnog audio uređaja, idealno se uklapa u enterijer automobila tako da deluje kao da je u pitanju fabrički uređaj.

Cena multimedija sa ugradnjom se kreće od 100€ u zavisnosti od modela uređaja i marke automobila. U našoj ponudi imate uređaje za sve vrste vozila.

GARANCIJA 12 MESECI.

Multimediji ili multimedija je sadržaj koji upotrebljava kombinaciju različitih oblika sadržaja. Stoga se razlikuju od medija koji upotrebljavaju samo rudimentarne kompjuterske prikaze kao npr. isključivo tekstove ili tradicionalne oblike štampanog ili ručno proizvedenog materijala. Multimediji uključuju kombinaciju teksta, zvuka, statičnih slika, animacije, videa ili interaktivnih oblika sadržaja.

Multimedijima se nazivaju mediji koji su kombinacija više različitih medija. Multimedije karakteriše multimedijalni doživljaj, po pojavnim oblicima (perceptivnim vidovima informacija, tj. logičkoj strukturi) i prenosnim putevima(fizički prenosnim putevima) višestruk, simultan, snažan doživljaj, u najširem smislu to je protok informacija između izvođača i publike. Ovaj pojam se susreće i u svetu zabave (muzike, video i kompjuterskih igrica…) ali i u telekomunikacijama i svetu kompjutera.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS