DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Dubinsko pranje nameštaja

Možemo očistiti kompletan nameštaj bilo da je u vašem domu ili u poslovnim prostorijama. Radimo dubinsko čišćenje mebliranog nameštaja, tepiha, itisona i staza. Čišćenje vršimo najnovijim profesionalnim Karcher mašinama i pritom koristimo kvalitetan prašak Karcher koji efikasno čisti i do 7 cm ispod površine nameštaja ili dušeka. Ovaj prašak je antialergijski pa neće štetiti ni vašim kućnim ljubimcima ukoliko ih imate, a pritom temeljno čisti i uklanja sve tvrdokorne fleke, grinje, dlake i neprijatne mirise. Vreme sušenja nameštaja je uglavnom od 1 do 3 sata i zavisi od vrste materijala.

Nakon dubinskog čišćenja nameštaj ne samo da će izgledati kao nov već će biti potpuno oslobođen od grinja i raznih bakterija što će vam omogućiti zdraviji boravak u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Čišćenje nameštaja treba ostaviti profesionalcima jer sami možete očistiti samo površinski sloj i pri tom rizikujete da upropastite vaš nameštaj jakim hemikalijama ili nepravilnim sušenjem. Uz profesionalne mašine i antialergijske hemikalije pored čišćenja prljavštine uklanjamo i mnogobrojne grinje i bakterije.

Ukoliko želite čist i zdrav nameštaj već danas pozovite nas na 064 113 8841

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

gallery image gallery image gallery image
POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS