SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA, NAJPOVOLJNIJE U SRBIJI!

Satelitsko Praćenje već od 6 eur. mesečno

PONUDA ZA FIZIČKA LICA: TRANSMITER + SOFTVER + PODRŠKA OPERATERA, VEĆ OD 129€

 • Transmiter najnovije generacije.
 • SIM kartica.
 • Softver za praćenje na području Srbije (iOS, Android, PC).
 • Telefonska podrška operatera.

129€*

*Cena se odnosi na ugovornu obavezu u trajanju od 1 god. Posle isteka ugovorne obaveze paket je moguće produžiti za samo 5€ mesečno, odnosno 60€ godišnje. Ugradnja uređaja na skrivenu poziciju u automobilu se doplaćuje, kao i ugradnja dodatnog uređaja kojim se motor vozila može daljinski blokirati telefonskim pozivom.

 • Transmiter najnovije generacije.
 • SIM kartica aktivna u celoj Evropi.
 • Softver za praćenje na području Evrope (iOS, Android, PC).
 • Telefonska podrška operatera.

169€*

*Cena se odnosi na ugovorno obavezu u trajanju od 1 god. Posle isteka ugovorne obaveze paket je moguće produžiti za samo 10€ mesečno, odnosno 120€ godišnje. Ugradnja uređaja na skrivenu poziciju u automobilu se doplaćuje, kao i ugradnja dodatnog uređaja kojim se motor vozila može daljinski blokirati telefonskim pozivom.

PONUDA ZA PRAVNA LICA: PRAĆENJE VIŠE VOZILA IZ JEDINSTVENE APLIKACIJE, VEĆ OD 99€

BUSINESS PAKET

 • Transmiter u vozilima na dostupnoj ili skrivenoj lokaciji
 • SIM kartica
 • Softver za simultano praćenje vozila na području Srbije (iOS, Android, PC)
 • Telefonska podrška operatera

od 99€*

* Cena za praćenje do 10 vozila je 129€ po vozilu, za praćenje do 20 vozila 119€ po vozilu, za praćenje do 30 vozila 109€ po vozilu, a za praćenje 30 i više vozila 99€ po vozilu.

Cena se odnosi na ugovornu obavezu u trajanju od 1 god. Posle isteka ugovorne obaveze paket je moguće produžiti za samo 5€ mesečno, odnosno 60€ godišnje po vozilu. Ugradnja uređaja na skrivenu poziciju u automobilu se doplaćuje, kao i ugradnja dodatnog uređaja kojim se motor vozila može daljinski blokirati telefonskim pozivom.

GPS PRAĆENJE ZA FIZIČKA LICA

Kompletan sistem za praćenje vozila najnovije generacije po odličnoj ceni!

GPS praćenje obezbeđuje dodatni nivo sigurnosti za vaše vozilo i zajedno sa kvalitetnim auto alarmom čini otuđivanje automobila skoro nemogućim. GPS transmiter je od neizmerne pomoći u mnogim situacijama:

 • Vlasnik momentalno zna ako je auto pomeren;
 • Ako je automobil ukraden, možete direktno obavestiti policiju o lokaciji automobila;
 • Ako lopovi onemoguće rad transmitera, aplikacija šalje lokaciju na kojoj je transmiter isključen, što je najčešće dovoljno da policija i/ili vlasnik stignu na lice mesta.
 • Kada vlasnik ustupi auto na korišćenje, može znati da li je vozač napustio određeni prostor, gde se i kada kretao;
 • Daleko je lakše pronaći parkirani automobil na velikim parkinzima ili u nepoznatom mestu.

Potpuna kontrola putem aplikacije

Savremeni auto transmiteri pružaju veliku preciznost, male dimenzije i dugo trajanje baterije. Uređaj je moguće postaviti bilo gde u automobilu, dok informacije o položaju vozila vlasnik dobija putem mobilne aplikacije (iOS i Android) ili PC aplikacije. Aplikacija pokazuje trenutnni položaj i istoriju kretanja vozila, kao i brzinu kretanja, uz napredne geofencing opcije. Lociranje je vrlo precizno, a zahvaljujući GSM mogućnostima lokatora, vlasnik može slušati zvuk koji dopire iz blizine transmitera. Jednom napunjen uređaj slaće signal tokom 72 sata i može se jednostavno puniti u automobilu.

Da li lopovi mogu da isključe ili uklone transmiter?

Srećom, lopovi veoma retko koriste detektore radio signala da pronađu transmitere, tako da veliki broj otuđenih automobila bude brzo vraćen vlasnicima zahvaljujući aktvinim GPS lokatorima. Takođe, lokator može biti podešen da šalje signal samo kada se auto kreće, tako da lopovi ne mogu da detektuju signal, bilo na mestu na kome planiraju krađu, ili na mestu gled planiraju da odvezu auto. Zahvaljujući malim dimenzijama transmitera skoro je nemoguće pronaći uređaj u automobilu, dok velika otpornost transmitera omogućava i sakrivanje sa spoljne strane vozila.

Pratite sva vaša vozila putem jedinstvene aplikacije

Satelitsko praćenje vozila već godinama koriste špediteri i kurirske službe, ali danas i kompanije iz drugih sektora sve češće prate svoja vozila, jer lociranje vozila u realnom vremenu pruža mnogobrojne prednosti:

 • Poznavanje međusobnog položaja vodi do bolje koordinacije aktivnosti;
 • Praćenjem se sprečava da zaposleni nenamenski koriste službena vozila;
 • Kupce i klijente je moguće u svakom trenutku informisati kada će dobiti robu koju očekuju;
 • Zaposleni manje agresivno voze, što dovodi do iznenađujuće velikog smanjenja broja saobraćajnih nesreća;
 • U slučaju krađe vozila policija može pravovremeno da se uključi u potragu.

Šapa System nudi vam najpovoljniji i najjednostavniji sistem za praćenje vozila

Transmiteri za službena vozila omogućavaju praćenje više desetina vozila putem jedinstvene aplikacije, pružajući kontroleru mogućnost da vidi na jednom ekranu položaj svih vozila u datom trenutku. Ako uređaj za praćenje nije skriven, već se nalazi u kabini, zaposleni mogu takođe slati i primati glasovne poruke, tako da sistem funkcioniše slično kao klasična radio stanica, poput onih koje koriste taksisti, i to po ceni od samo 59€ po vozilu. Svi zaposleni, bilo da prate vozila ili su vozači, mogu da računaju na tehničku podršku naših operatera, koji će ih uputiti u korake za rešavanje problema sa transmiterom ili sa aplikacijom.

Ako ne znate gde je vozilo, mi ćemo vam pomoći.

U slučaju da iz bilo kog razloga vlasnik izgubi pristup aplikaciji za praćenje, Šapa Systems operateri mogu obavestiti vlasnika gde se nalazi njegovo vozilo. Ova usluga veoma je korisna kada telefon ostane u automobilu koji je odvezen ili odnesen, bilo da je u pitanju ovlašćeno ili neovlašćeno korišćenje. Šapa Systems ima pristup svim ugrađenim transmiterima, a ako korisnik to želi, možemo potpuno isključiti praćenje sa naše strane.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS