POLIRANJE AUTOMOBILA

POLIRANJE AUTOMOBILA

Poliranje automobila je trajni mehanički proces kojim se otklanjaju sitnije ogrebotine sa limarije vašeg automobila. Uslugu radimo sa najsavremenijim dual action mašinama za poliranje i garantujemo savršeni finalni rezultat bez holograma i sličnih problema. je Vašeg automobila. Uslugu radimo sa najsavremenijim dual action mašinama za poliranje i garantujemo savršeni finalni rezultat bez holograma i sličnih problema. Prilikom poliranja uklanjaju se tragovi automatskih četki, noktiju i ključeva oko brave, sitne ogrebotine,hologrami na boji ili kontaminirani lak.

Poliranje automobila obuhvata sledeće procese:

  • Detaljno pranje
  • Hemijska i fizička dekontaminacija laka
  • Poliranje automobila u više faza
  • Keramička zaštita svih površina vozila
REPARACIJA I POLIRANJE FAROVA

Sva oštećenja sa spoljne strane farova kao što su zamućenje i ogrebotine se mogu u potpunosti ukloniti. Uz profesionalnu restauraciju stari farovi mogu ponovo “progledati” i zablistati novim sjajem.

Poliranjem farova sa spoljne strane uklanja se oksidacija, zamućenost, ogrebotine i povećava intenzitet svetlosti, tako da će farovi ponovo izgledati kao novi.

Za reparaciju farova se koristi profesionalni alat za poliranje osetljivih površina i najkvalitetnije 3M polir paste.

Proces reparcije u našem servisu traje oko 30 minuta po faru, radi se bez skidanja farova i podrazumeva sledeće korake:

  • Zaštita delova automobila koji se nalaze oko samih farova da ne bi došlo do oštećenja prilikom poliranja.
  • Ručno čišćenje pešćanom šmirglom koja otklanja oštećene slojeve na farovima.
  • Mašinsko poliranje površine fara specijalnom mašinom za osetljive površine, pri čemu se koristi nekoliko različitih pasta za poliranje.
  • Nanošenje UV zaštitnog premaza na bazi voska koji sprecava propadanje fara. A ukoliko želite da trajno zaštitite farove, umesto premaza preporučujemo zaštitne bezbojne folije.
KERAMIČKO POLIRANJE AUTOMOBILA

Šapa System pruža profesionalno poliranje automobila i nanosšenje keramičke zaštite!

Veoma je važno pripremiti eksterijer vozila za mašinsko poliranje. Ovaj postupak pripreme naziva se dekontaminacijom boje. Tokom procesa dekontaminacije boje naši stručnjaci će osigurati uklanjanje svih tvrdokornih zagađivača, jer je potrebno za sigurno i kvalitetno poliranje slojem.

Nakon poliranja i detaljnog pranja eksterijera automobila nanosi se keramička zaštita na eksterijer automobila.

Proizvod koji koristimo za ovaj proces je : Ceramic Allround CO.02

Ceramic Allround C0.02 je keramički premaz visokog kvaliteta, koji zbog odsutstva reakcije na spoljašnju sredinu stvara dugotrajnu zaštitu lakirane površine karoserije.

Sredstvo daje lakiranoj površini dodatnu transparentnost i zasićenost boje i pruža „vau" efekat. Ceramic Allround C0.02 na površini laka stvara tanki keramički sloj. Komponente ovog keramičkog hermetičkog sredstva reaguju sa vazdušnom vlažnošću u toku nanošenja, kristališu se i stvaraju strukturu molekurane matrice. Posle sušenja premaz ostaje postojan i stabilan u toku dužeg perioda, jako elastičan i tvrd.

KERAMIČKA ZAŠTITA AUTA

gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image

POLIRANJE AUTA I FAROVA - SLIKE PRE I POSLE

gallery image gallery image
POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS