POLIRANJE AUTOMOBILA

Poliranje automobila

Poliranje automobila je trajni mehanički proces kojim se otklanjaju sitnije ogrebotine sa limarije vašeg automobila. Uslugu radimo sa najsavremenijim dual action mašinama za poliranje i garantujemo savršeni finalni rezultat bez holograma i sličnih problema. je Vašeg automobila. Uslugu radimo sa najsavremenijim dual action mašinama za poliranje i garantujemo savršeni finalni rezultat bez holograma i sličnih problema. Prilikom poliranja uklanjaju se tragovi automatskih četki, noktiju i ključeva oko brave, sitne ogrebotine,hologrami na boji ili kontaminirani lak.

Poliranje automobila obuhvata sledeće procese:

  • Detaljno pranje
  • Hemijska i fizička dekontaminacija laka
  • Poliranje automobila u više faza
  • Keramička zaštita svih površina vozila
Reparacija i poliranje farova

Sva oštećenja sa spoljne strane farova kao što su zamućenje i ogrebotine se mogu u potpunosti ukloniti. Uz profesionalnu restauraciju stari farovi mogu ponovo “progledati” i zablistati novim sjajem.

Poliranjem farova sa spoljne strane uklanja se oksidacija, zamućenost, ogrebotine i povećava intenzitet svetlosti, tako da će farovi ponovo izgledati kao novi.

Za reparaciju farova se koristi profesionalni alat za poliranje osetljivih površina i najkvalitetnije 3M polir paste.

Proces reparcije u našem servisu traje oko 30 minuta po faru, radi se bez skidanja farova i podrazumeva sledeće korake:

  • Zaštita delova automobila koji se nalaze oko samih farova da ne bi došlo do oštećenja prilikom poliranja.
  • Ručno čišćenje pešćanom šmirglom koja otklanja oštećene slojeve na farovima.
  • Mašinsko poliranje površine fara specijalnom mašinom za osetljive površine, pri čemu se koristi nekoliko različitih pasta za poliranje.
  • Nanošenje UV zaštitnog premaza na bazi voska koji sprecava propadanje fara. A ukoliko želite da trajno zaštitite farove, umesto premaza preporučujemo zaštitne bezbojne folije.

POLIRANJE AUTA I FAROVA - SLIKE PRE I POSLE

gallery image gallery image
POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS