PARKING KAMERE

Prodaja i ugradnja parking kamera. Snižene akcijske cene.

Prodaja i ugradnja parking kamera. Snižene akcijske cene. Standardna varijanta kamere za parkiranje sa nosačem koja se ugrađuje iznad registarske tablice (kod sijalica za tablicu), kamera u sebi ima ucrtana polja za lakše parkiranje. Kamera se može povezati na fabričke displeje (ekrane) u kolima ili bilo koji drugi auto monitor ukoliko ima ulaz za kameru. Akcijska cena!

Kamera za parkiranje u obliku parking senzora se ugrađuje u zadnji branik na vašim kolima i skoro da je neprimetna na vašem vozilu, kamera u sebi ima ucrtana polja za lakše parkiranje. Kamera se može povezati na fabričke displeje (ekrane) u kolima iili bilo koji drugi auto monitor ukoliko ima ulaz za kameru. Promotivna cena komplet uređaja sa ugradnjom je 120€.

Kamera i parking senzori koji se ugrađuju u ram vaše tablice tako da ostaju praktično neprimetni.

Parking kamera za vožnju u nazad, koja se ugrađuje u ram zadnje tablice, sa displejom koji poseduje kameru za snimanje saobraćaja u toku vožnje. Snimak same vožnje je zabeležen na SD (memoriskoj) kartici.

PARKING KAMERE + SENZORI NOVO !!! NOVO !!!! Parking senzor sa kamerom je zvučni i vizuelni napredni uređaj za utvrđivanje udaljenosti od prepreke iza vozila. Za utvrđivanje udaljenosti koristi se jedan senzor koji se nalazi na sredini vozila zajedno sa kamerom tako da pored zvuka dobijete i sliku na monitoru. Uređaj se ugrađuje na mestu svetla za tablicu bez bušenja karoserije automobila. Promotivna cena komplet uređaja sa ugradnjom je 190€.

GARANCIJA 2 GODINE.

POSTAVITE PITANJE POZOVITE NAS