NAJNOVIJA ZAŠTITA U PONUDI !!!

Mul-t-lock brava – (klin ili igla za volan) je Najnoviji sigurnosni uređaj protiv krađe vozila poslednje generacije, preduzeća ‘Imobil Car Security’ d.o.o. Uređaj se postavlja direkto na vreteno volana. Prilikom montaže Mul-t-l-lock brave (klina ili igle za volan) se ne narušavaju fabričke karakteristike automobila to jest volana (pomeranje volana po dubini i visini). Ugrađeni sigurnosni uređaj zauzima ergonomski položaj u odnosu na vozača što mu omogućava lako i jednostavno korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Završna obrada, izgled brave i montaža same brave potpuno su uklopljeni u enterijer automobila.

Mul-t-lock brava je izrađena od najtvrđih kaljenih čelika.
Nemoguće ih je preseći, polomiti, ili uništiti termičkom obradom!

Brava je u potpunosti otporna na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice).

Mul-t-lock brava

Kluč se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (samo uz magnetnu karticu i ličnu kartu).

Novi interaktivni ključ je patentiran što znači da ga ne sme niko kopirati.

Mul-t-lock kluč potrebljava jedinstveni pin to pin sistem dajući tako veliki broj kombinacija (više miliona kombinacija). Ovo isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućuje bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. Takođe u samom klkuču se nalazi magnetni dodadatak tako da onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.